Buy Now

Packaging that protects

Your Packaging partner in Europe

Home » Packaging Partner Europe (Sweden)

Select Language

Förenkla och minska kostnaderna för handel i Europa: välj Macfarlane Packaging för en effektiv förpackningsleveranskedja.

En förpackningsleverantör, en prisstruktur och betalningsmetod, garanterad kvalitet, garanterad efterlevnad: fördelarna med att välja en enda europeisk förpackningspartner kan inte förnekas.

Speciellt om du väljer Macfarlane Packaging. Vi har storleken, kompetensen och den internationella räckvidden för att forma din paneuropeiska förpackningsverksamhet genom att leverera:

  • förbättrad produktivitet
  • anpassningsförmåga och flexibilitet
  • betydande kostnadsbesparingar
  • dramatiska förbättringar av hållbarheten

På den här webbplatsen hittar du hela vårt utbud av produkter samt tjänster och stöd du behöver för att bygga den flexibla, hållbara och framtidssäkra förpackningsverksamheten som ditt företag behöver.

Vår unika Betydande sex förpackningsöversyn har sänkt förpackningskostnaderna för vissa kunder med upp till 40 %. Våra världsledande designlösningar har placerat oss i framkanten när det gäller hållbara förpackningar. Med Macfarlane Packaging som partner blir dina europeiska verksamheter billigare, effektivare och mer hållbara.

A European Map in Swedish

European Contact Form

Name(Required)
Business Address(Required)
Consent(Required)