SELECT LANGUAGE

Vereenvoudig en verlaag de kosten voor handelen in Europa: kies Macfarlane Packaging voor een efficiënte supply chain voor uw verpakkingen.

Eén verpakkingsleverancier, één prijsstructuur en betaalmethode, gegarandeerde kwaliteit en gegarandeerde compliance: de voordelen van één Europese verpakkingspartner zijn overduidelijk.

En dat geldt zeker als u voor Macfarlane Packaging kiest. Wij hebben de schaalgrootte, de expertise en het internationaal bereik in huis om uw pan-Europese verpakkingsoperatie vorm te geven. Wij bieden:

  • verbeterde productiviteit
  • aanpassingsvermogen en flexibiliteit
  • significante kostenbesparingen
  • drastische verbeteringen in duurzaamheid

Op deze website vindt u ons volledige productaanbod en de services en ondersteuning die u nodig heeft om de flexibele, robuuste en toekomstbestendige verpakkingsoperatie op te bouwen die uw bedrijf nodig heeft.

Met de Zes Pijlers, ons unieke reviewproces voor verpakkingen, zijn wij erin geslaagd om voor diverse klanten de operationele kosten tot om en nabij 40% te verminderen. Door onze op maat gemaakte oplossingen zijn wij wereldwijd toonaangevend in duurzame verpakkingen. Met Macfarlane Packaging als partner wordt uw Europese operatie goedkoper, efficiënter en duurzamer.

Klik hier voor meer informatie

Accreditations, compliance and standards

Along with all the other benefits, choosing Macfarlane Packaging as your packaging partner brings peace of mind. All our operations and activities comply with:

  • The Universal Declaration of Human Rights
  • The International Labour Organization’s Declaration on Fundamental Principles and Rights at Work

Environmental standards

ISO 14001

Macfarlane Packaging is registered to, and operates in accordance with the ISO 14001 Environmental Management standards. This internationally accepted standard defines the necessary requirements for establishing, implementing and operating an environmental management system and the supporting audit programme.